mån 22 mars | Katmandu

Mindfulness & Yoga i Mars 2021

Var med om en oförglömlig resa till Nepal tillsammans med Magnus Fridh, författaren till boken "Viloläge: Mindfulness och meditation i vardagen". Du får bo i kloster, delta i olika mindfulnessövningar, besöka sevärdheter, möta en uråldrig kultur och uppleva makalösa naturscenerier.
Registrering är stängd
Mindfulness & Yoga i Mars 2021

Tid och plats

22 mars 12:00 – 02 apr. 17:00
Katmandu, Katmandu 44600, Nepal

Om evenemanget

PGA rådande omständigheter är datumet än så längre preliminärt!

Var med om en oförglömlig resa till Nepal tillsammans med Magnus Fridh, författaren till böckerna "Viloläge: Mindfulness och meditation i vardagen" och "Att vara stilla när allt skyndar". Du får bo i kloster, delta i olika mindfulnessövningar, besöka sevärdheter, möta en uråldrig kultur och uppleva makalösa naturscenerier. 

Varje dag kommer att innehålla meditation, mindfulness och yoga. Författaren Magnus Fridh finns med på hela resan och kommer att hålla i meditationsstunder samt lättare Ashtangayoga. Temat för resan är återhämtning, närvaro och vila. Hur kan vi hitta lugn i vardagens höga puls? 

På den här resan krävs inga förkunskaper för att delta, vi kommer tillsammans att utforska ett antal olika tekniker. Stegvis kommer Magnus att guida deltagarna i mindfulness- och meditationsövningar som är lätta att applicera i vardagen. Detta gör vi givetvis bäst i Nepal, där meditationens rötter är starka. Resan görs i samarbete med Vetenskapsmedia och tidningen Modern Psykologi.

Om Magnus Fridh Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i tibetansk buddhism och universitetsstudier i indologi fördjupat sig i ämnet. Han undervisar grupper i ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen. I höst kommer nya boken "Att vara stilla när allt skyndar" (Bonnier Fakta). En bok om hur man hittar stillhet och lugn och ro i sin vardag. Alla deltagare på resan får ett exemplar av den nya boken. Magnus har själv varit ett flertal tillfällen i Nepal och är väl bekant med Kathmandu som stad.

Registrering är stängd

Dela detta evenemang